Noutăți

Rss

Uși de inetrior și uși de exterior-atenție deosebită selecției

Pragmatic vorbind, atunci cand ne referim la o amenajare interioara e important sa acordam o atentie deosebita selectiei usilor ,deoarece este nevoie sa le incardam in stilul amenajarii. Nu e obligatoriu sa le alegem in conformitate cu acest stil dar fara discutie este nevoie sa adaptam designul si functionalitatea usilor la ambientul pe care il cream.

Cum să alegeți corect mînerele pentru uși?

Mînerul, este primul element din designul ușii care se evidențiază în pimul rind. Alegerea culorii și formei este o sarcină responsabilă! Cînd alegeți mînerul, forma-ți prima impresie din stilul încăperii. Acest accesoriu de neînlocuit, ar trebui să aibă  caracteristici necesare cum sînt: stilul, calitatea și armonia compatibilității cu interiorul general (sau a exteriorului, dacă este vorba de mîner pentru ușa din exterior).

Decor pentru grădină

Fiecare dintre noi își dorește un decor al grădinii într-un stil neobișnuit, să nu fie monoton sau ceva banal. De aceea grădinarii mereu caută ceva deosebit: aleg specii de plante mai rare, formează diverse combinații florale, răsfoiesc diferite reviste pentru decorul grădinii cu desing peisagistic pentru alegerea unui stil avantajos. Toate acestea, luînd în considerație ideile neconvenționale și munca grea, aduce în final un rezultat al unei grădini unicale în felul său. Însă, un deosebit farmec pentru amenajarea grădinii ne dă articolele de decor. Cu ajutorul acestor articole, Dumneavoastră puteți face orice colț al grădinii mult mai confortabil.

Mobilă din fier forjat pentru grădină

Este complicat de găsit un alt loc de odihnă precum este terasa sau grădina. Aici este posibilitatea de a se îndepărta de rutina zilnică, departe de zgomotele orașului, să fii în sînul naturii odihnit atît cu sufletul cît și cu trupul. O plimbare printre copaci sau o șezătoare sub cerul liber este foarte plăcut. Anume pentru asemenea momente plăcute  se amenajează grădina cu mobilă. Alegerea acestui mobilier i-a în calcul în primul rînd modelul și apoi scopul utilizării. Nu trebuie de uitat de factorii calității mobilei, simplitatea utilizării, comoditatea de păstrare.